Следвайте Гласове в ТелеграмНовината от уикенда, че токът за бита ще

...
Следвайте Гласове в ТелеграмНовината от уикенда, че токът за бита ще
Коментари Харесай

ВМРО: Токът за бита поскъпва, а ни занимават с пропадналата Евровизия

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Новината от уикенда, че токът за бита ще нарастне от юли мина някак сред капките. Никой не обърна внимание,  докато всички гневно се възмущаваха от това, че нещо розово с име на рибка, което не знае дали е мъж или жена, е спечелило този от дълго време девалвирал и неправилен конкурс.

Време е всички да излезем от димките, които непрекъснато ни хвърлят и да осъзнаем, че ситуацията е доста съществено.

Бившите ръководещи са минирали съвсем всеки бранш в страната, а в енергетиката  цъка бомба с часовников механизъм.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация предупреждавахме още през зимата, а към този момент е доказано и от служебния министър на енергетиката, че токът от юли ще нарастне. Причината е: няма пари във фонд „ Сигурност на електроенергийната система “, а дупката е 400 милиона лв..

Помните ли по какъв начин от ПП-ДБ и държавното управление на сглобката желаеха да либерализират пазара на електрическа енергия от юли и твърдяха, че токът няма да нарастне за семействата, тъй като разликите ще се покриват от този фонд? Е, парите ги няма! Това е наследството на ПП-ДБ - унищожена енергетика, безценен ток, който ще става още по-скъп поради Зелената договорка.

Вътрешна македонска революционна организация упорства за цялостна проверка на държавната енергетика и поддръжка за главните базови мощности.

България не би трябвало да подценява развиването на атомната сила за сметка на силата от възобновими източници.

България би трябвало да запази въглищните централи, а не да ги унищожава по поръка на Брюксел и поради Зелената договорка!

България в никакъв случай повече не би трябвало да попада в розовата мъгла на ПП-ДБ, които ни изгубиха три години, а финансово ни върнаха десетилетия обратно - потънали в заеми и с бюджет на алено!

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР